Дуже смачна домашня випічка, яка до того ж не вимагає багато зусиль!
Продукти:
Як приготувати печиво «Роза»:
Змішати сир з маргарином, цукром, ваніліном, сіллю і яєчними жовтками.
Розминаємо гарненько виделкою до однорідності.
Додаємо поступово просіяне з содою борошно і замішуємо м’яке тісто.
Муки може знадобитися більше в залежності від вологості сиру і розміру жовтків.
Розкачуємо тісто завтовшки 2-3 мм і вирізаємо чарочкою кружечки.
Складаємо внахльост 3 або 4 кружечки і акуратно скручуємо в тугий рулетик.
Розрізаємо рулетик ножем посередині на дві частини.
Робимо дві трояндочки і викладаємо на деко, застелене пергаментним папером.
Випікаємо при 180 градусах протягом 20 хвилин до апетитного рум’яного кольору, намагаючись не пересушити!
Посипаємо теплі трояндочки цукровою пудрою.
Смачного!
Є випічка вихідного дня, на яку доведеться витратити багато часу і сил.
А мені більше до душі легкі рецепти: коли все робиться просто, швидко – і з доступних продуктів.
Хвилинне печиво «Моя прелесть» – якраз з їх числа.
На те, щоб замісити тісто, ви витратите хвилин 5 – не більше: потім тільки залишиться почекати (25 хвилин), поки розпочату вами роботу завершить духовка.
Результат – карколомний: печиво виходить ніжним, повітряним і м’яким.
Яблучний аромат, який стоїть в будинку, відразу нагадує про теплі літні дні.
Сирна випічка, як відомо, не тільки дуже смачна, а й корисна: її люблять навіть ті, хто не їсть сир.
Продукти:
Як приготувати хвилинне печиво «Моя прелесть»:
У глибокий посуд просіваємо пшеничне борошно, додаємо в нього розпушувач і сіль, перемішуємо.
В іншу миску викладаємо сир, з’єднуємо його з цукровим піском, ванільним цукром і рослинною олією. Перебиваємо все блендером до однорідності.
Сирну масу з’єднуємо з сухими інгредієнтами, замішуємо тісто.
Яблука очищаємо від насіння (шкірку я залишаю), нарізаємо маленькими кубиками, скроплюємо лимонним соком і відправляємо в тісто.
Отримане тісто ділимо на частини (у мене їх 17), скачуємо в кульки.
У тарілці змішуємо цукровий пісок (дві столові ложки) і корицю. Обвалюємо у цій суміші кожну заготовку.
Перекладаємо печиво на деко, застелене пергаментним папером.
Відправляємо деко в духовку, розігріту до 180 градусів, на 25-30 хвилин.
Хвилинне печиво «Моя прелесть» виходить красивим, ароматним і дуже смачним.
По всьому будинку стоять такі запахи яблук і літа, що слинки течуть
Робіть відразу більше: з’їдається випічка моментально. У дітей не вистачає сил дочекатися, поки печиво охолоне.
Смачного!
Смачне, просто незвичайне домашнє печиво нікого не залишить байдужим.
Швидко готується і без проблем.
Продукти:
Як приготувати печиво з сиру:
У миску кладемо 200 гр сиру, якщо сир крупинками тоді його потрібно подрібнити виделкою.
Додаємо 100 г вершкового масла кімнатної температури, додаємо 2 ст.л. цукру, трохи ваніліну, додаємо 1 ч.л. розпушувача, трохи солі, перемішуємо.
Додаємо просіяне борошно. Прибираємо тісто в холодильник на 30-40 хвилин, дістаємо і ділимо на 3 частини.
Розкачуємо з кожної частини прямокутник.
Кладемо один пласт, посипаємо цукром за смаком, приблизно 1ч.л., кладемо другий прямокутник, посипаємо цукром, кладемо третій прямокутник. Трохи приминаємо шари качалкою. Посипаємо верх цукром і розрізаємо на прямокутники.
Укладаємо на деко, застелене папером для випічки. Випікаємо при 210 градусах 10-15 хвилин.
Також читайте: ДУХОВКА НЕ ПОТРІБНА: СМАЧНИЙ ТОРТ “ПЛОМБІР”, БЕЗ ВИПІЧКИ
Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…