Рецепти

3 рецепта смачного сирного печива

1. Ніжне і просте в приготуванні печиво «Роза» з сирного тіста

Дуже смачна домашня випічка, яка до того ж не вимагає багато зусиль!

Продукти:

  • сир – 250 г
  • маргарин – 100 г
  • борошно – 400 г
  • яєчний жовток – 2 шт.
  • цукор – 120 г
  • ванілін – 1 г
  • сода – 1/4 ч.л.
  • сіль – 1 щіпка

Як приготувати печиво «Роза»:

Змішати сир з маргарином, цукром, ваніліном, сіллю і яєчними жовтками.

Розминаємо гарненько виделкою до однорідності.

Додаємо поступово просіяне з содою борошно і замішуємо м’яке тісто.

Муки може знадобитися більше в залежності від вологості сиру і розміру жовтків.

Розкачуємо тісто завтовшки 2-3 мм і вирізаємо чарочкою кружечки.

Складаємо внахльост 3 або 4 кружечки і акуратно скручуємо в тугий рулетик.

Розрізаємо рулетик ножем посередині на дві частини.

Робимо дві трояндочки і викладаємо на деко, застелене пергаментним папером.

Випікаємо при 180 градусах протягом 20 хвилин до апетитного рум’яного кольору, намагаючись не пересушити!

Посипаємо теплі трояндочки цукровою пудрою.

Смачного!

2. Швидке печиво «Моя прелесть»

Є випічка вихідного дня, на яку доведеться витратити багато часу і сил.

А мені більше до душі легкі рецепти: коли все робиться просто, швидко – і з доступних продуктів.

Хвилинне печиво «Моя прелесть» – якраз з їх числа.

На те, щоб замісити тісто, ви витратите хвилин 5 – не більше: потім тільки залишиться почекати (25 хвилин), поки розпочату вами роботу завершить духовка.

Результат – карколомний: печиво виходить ніжним, повітряним і м’яким.

Яблучний аромат, який стоїть в будинку, відразу нагадує про теплі літні дні.

Сирна випічка, як відомо, не тільки дуже смачна, а й корисна: її люблять навіть ті, хто не їсть сир.

Продукти:

  • 220 грам сиру,
  • 250 грам пшеничного борошна;
  • 2 чайних ложки розпушувача;
  • дрібка солі;
  • 100 грам цукрового піску (+ 2 столових ложки для посипання);
  • один пакетик ванільного цукру;
  • 100 мілілітрів рослинної олії;
  • 2-3 яблука;
  • одна столова ложка меленої кориці.

Як приготувати хвилинне печиво «Моя прелесть»:

У глибокий посуд просіваємо пшеничне борошно, додаємо в нього розпушувач і сіль, перемішуємо.

В іншу миску викладаємо сир, з’єднуємо його з цукровим піском, ванільним цукром і рослинною олією. Перебиваємо все блендером до однорідності.

Сирну масу з’єднуємо з сухими інгредієнтами, замішуємо тісто.

Яблука очищаємо від насіння (шкірку я залишаю), нарізаємо маленькими кубиками, скроплюємо лимонним соком і відправляємо в тісто.

Отримане тісто ділимо на частини (у мене їх 17), скачуємо в кульки.

У тарілці змішуємо цукровий пісок (дві столові ложки) і корицю. Обвалюємо у цій суміші кожну заготовку.

Перекладаємо печиво на деко, застелене пергаментним папером.

Відправляємо деко в духовку, розігріту до 180 градусів, на 25-30 хвилин.

Хвилинне печиво «Моя прелесть» виходить красивим, ароматним і дуже смачним.

По всьому будинку стоять такі запахи яблук і літа, що слинки течуть

Робіть відразу більше: з’їдається випічка моментально. У дітей не вистачає сил дочекатися, поки печиво охолоне.

Смачного!

3. Печиво з сиру.

Смачне, просто незвичайне домашнє печиво нікого не залишить байдужим.

Швидко готується і без проблем.

Продукти:

  • Сир – 200 гр.
  • Вершкове масло – 100 гр.
  • Цукор – 2 ст. ложки
  • Борошно – 150-200 гр.
  • Сіль – 1/3 ч. ложки
  • Розпушувач – 1 ч. ложка (5гр)
  • Ванілін – за смаком

Як приготувати печиво з сиру:

У миску кладемо 200 гр сиру, якщо сир крупинками тоді його потрібно подрібнити виделкою.

Додаємо 100 г вершкового масла кімнатної температури, додаємо 2 ст.л. цукру, трохи ваніліну, додаємо 1 ч.л. розпушувача, трохи солі, перемішуємо.

Додаємо просіяне борошно. Прибираємо тісто в холодильник на 30-40 хвилин, дістаємо і ділимо на 3 частини.

Розкачуємо з кожної частини прямокутник.

Кладемо один пласт, посипаємо цукром за смаком, приблизно 1ч.л., кладемо другий прямокутник, посипаємо цукром, кладемо третій прямокутник. Трохи приминаємо шари качалкою. Посипаємо верх цукром і розрізаємо на прямокутники.

Укладаємо на деко, застелене папером для випічки. Випікаємо при 210 градусах 10-15 хвилин.

Також читайте: ДУХОВКА НЕ ПОТРІБНА: СМАЧНИЙ ТОРТ “ПЛОМБІР”, БЕЗ ВИПІЧКИ

Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.

Останні новини

Сестра Софії Ротару розповіла про плани співачки, щодо концертів

Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…

MamaRika зізналась про проблеми з алкоголем у минулому

Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…

Смачна буженина з індички

Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…

Смачний та легкий десерт з кефіру та желатину

Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…

Смачний молочний чай з корицею

Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…

Колишня Остапчука розповіла про зміни в особистому житті

Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…