Рецепти

Смачний ароматний та зігрівальний напій

Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних вечорів, цей напій об’єднує теплоту спецій і ніжну вершковість молока, створюючи справжнє свято смаку.

Інгредієнти:

  • Какао-порошок — 3 ст. л
  • Коричневий цукор — 3–4 ст. л
  • Сіль — щіпка
  • Мелений мускатний горіх — 1–2 щіпки
  • Мелений імбир — 1/2 ч. л
  • Мелена кориця — 1/2 ч. л
  • Мелена гвоздика — 1/4 ч. л
  • Молоко — 480 мл
  • Ванільний екстракт — 1/2 ч. л
  • Маршмелоу — до свого смаку

Приготування:

У невеликій каструлі змішайте какао-порошок, коричневий цукор, сіль, мускатний горіх, імбир, корицю та гвоздику. Поставте каструлю на слабкий вогонь і поступово вливайте молоко, постійно помішуючи вінчиком, щоб уникнути грудочок. Продовжуючи мішати, нагрівайте суміш до появи перших бульбашок, але не доводьте до кипіння. Як тільки з’являться бульбашки, зніміть напій з вогню. Додайте ванільний екстракт і, за бажанням, маршмелоу.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…