Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних вечорів, цей напій об’єднує теплоту спецій і ніжну вершковість молока, створюючи справжнє свято смаку.
Інгредієнти:
Приготування:
У невеликій каструлі змішайте какао-порошок, коричневий цукор, сіль, мускатний горіх, імбир, корицю та гвоздику. Поставте каструлю на слабкий вогонь і поступово вливайте молоко, постійно помішуючи вінчиком, щоб уникнути грудочок. Продовжуючи мішати, нагрівайте суміш до появи перших бульбашок, але не доводьте до кипіння. Як тільки з’являться бульбашки, зніміть напій з вогню. Додайте ванільний екстракт і, за бажанням, маршмелоу.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…