Рецепти

10 рецептів млинців, які зможе приготувати кожен!

Багато хто любить пекти млинці і пригощати ними своїх рідних, друзів і знайомих. Але часом рецепти млинців бувають занадто складні для звичайної людини. Ми зібрали для вас найлегші рецепти смачних млинців!

Тонкі млинці

складові

  • Яйце куряче 1 штука
  • Борошно пшеничне 350 г
  • Вода 500 мл
  • Цукор за смаком
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне по смаку

Приготування

Яйце збити з водою, додати сіль і цукор за смаком, потім – борошно до досягнення потрібної консистенції, влити олію і смажити.

Хоткейки (американські млинці)

складові

  • Яйце куряче 1 штука
  • Молоко 100 мл
  • Борошно пшеничне 5 столових ложок
  • Розпушувач 1 чайна ложка
  • Цукор 2 столові ложки
  • Ваніль за смаком

Приготування

  • Змішати всі інгредієнти віночком або вилкою (повинно вийти досить густе тісто).
  • Розігріти сковорідку з антипригарним покриттям.
  • На середньому вогні на суху сковорідку налити тісто.
  • Закрити скляною кришкою.
  • Дочекатися появи пухирців, при цьому поверхня буде ще волога.
  • Перевернути і пекти під кришкою. Кожен млинець готується не більше 1 хвилини.

Шоколадні млинці на йогурті

складові

  • Яйце куряче 4 штуки
  • Шоколад темний 60 г
  • Борошно пшеничне 1 стакан
  • Молоко 1 стакан
  • Йогурт натуральний ¾ склянки
  • Сироп шоколадний 2 столові ложки
  • Цукор 2 столові ложки
  • Розпушувач 2 чайні ложки
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Масло рослинне по смаку

Приготування

  • Розтопити шоколад на водяній бані.
  • У мисці збийте яйця і додайте розтоплений шоколад, борошно, молоко, йогурт, шоколадний сироп, цукор, розпушувач і сіль. Все перемішайте до однорідного стану. Залиште на 5-10 хвилин в прохолодному місці.
  • Добре розігрійте змащену маслом сковороду на середньому вогні. Смажте млинці, по необхідності додаючи масло, до готовності з обох сторін.

Млинці з м’ясною начинкою

складові

  • Борошно пшеничне 250 г
  • Яйце куряче 4 штуки
  • Молоко 500 мл
  • Цукор 15 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • М’ясо 250 г
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Масло рослинне 50 мл

приготування

  • З одного яйця, солі, молока і муки приготувати рідке, як негуста сметана, тісто.
  • Випекти на розігрітій, змащеній маслом сковороді невеликі тонкі млинці.
  • Пропущене через м’ясорубку м’ясо обсмажити і знову пропустити через м’ясорубку разом з попередньо обсмаженою дрібно нарізаною цибулею.
  • Додати три дрібно нарізаних зварених круто яйця, сіль, перець, добре перемішати.
  • На середину кожного млинчика викласти начинку, згорнути конвертиком і обсмажити на сковороді

Млинці з ковбасою і сиром

складові

  • Борошно пшеничне 8 столових ложок
  • Яйце куряче 5 штук
  • Молоко 200 г
  • Масло рослинне 3 столові ложки
  • Цукор за смаком

приготування

  • У борошно додаємо яйця, розмішуємо (я – блендером), потім вливаємо молоко і ретельно перемішуємо, додаємо сіль і цукор, потім – масло, даємо постояти хвилин 20, потім печемо млинці.
  • Для начинки змішуємо сир, ковбасу, огірок і загортаємо в млинець, ріжемо на рулетики.
Pancakes stuffed with ham and cheese on a white plate. horizontal macro

Простий рецепт тонких млинців

складові

  • 0,5 л. молока;
  • 3 яйця;
  • Цукор – 2 ложки ст.;
  • Половина ч.л. солі;
  • 200 г борошна;
  • 30 г вершкового масла.

приготування

  • Яйця змішайте в мисці з сіллю і цукром. Перемішайте в однорідну масу.
  • Додайте до маси частину молока, перемішайте. Молоко краще додавати частинами, щоб в тісті не утворилися борошняні грудки.
  • Борошно просійте і додайте до тіста, перемішайте.
  • Решту молока влийте в тісто, перемішайте.
  • Розтопіть масло і додайте до тіста. Перемішайте. Тісто виходить рідкуватим.
  • Для першого млинця рослинною олією змастіть сковорідку і добре розігрійте.
  • Коли на верхньому шарі тісто вже зчепилося і не липне, значить, знизу млинець присмажився і можна перевертати.
  • Тісто беріть ополоником – так зручніше. Вилийте на сковорідку тісто і швидко обертайте по колу, щоб воно добре розтеклося.

Смажте до рум’яного кольору. Замість вершкового можна використовувати в рецепті тонких млинців рослинну олію.

Хрусткі млинці

складові

  • Молоко – 500 грам
  • Крохмаль картопляний – 4 ст. ложки
  • Яйця – 3 Штуки
  • Цукор – 3 ст. ложки
  • Сіль – 1/3 чайних ложки
  • Рослинна олія – ​​2 ст. ложки

приготування

  • Збити міксером яйця з сіллю і цукром.
  • Додати борошно, перемішати.
  • У теплому молоці розмішати крохмаль і вливати в тісто невеликими порціями, при цьому ретельно все розмішувати.
  • Додати рослинну олію

Також читайте: МЛИНЦІ, ЯКІ ПРОСТО ТАНУТЬ У РОТІ! ОРИГІНАЛЬНИЙ РЕЦЕПТ З ЗЕЛЕННЮ

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…